VVS, vad är det egentligen?

Det här med VVS, jag vet att det har något med värme och ventilation att göra men så värst mycket mer vet jag faktiskt inte om det. Vet att jag ganska ventilation hemma och borde göra någonting åt det och tydligen är det någonting som man kan göra genom VVS, men jag kommer inte att kunna göra det själv. Behöver tänka igenom det lite noggrannare men framförallt så måste jag läsa på om det för nu så har jag ingen som helst aning vad det handlar om egentligen. Har viss koll men det är ytterst lite så vet inte riktigt vad det bästa jag kan göra är.

Hittade en firma AB Solut VVS i Trosa, när jag kollade först, och de verkar bra. Sen har jag inte sett så många fler även om det säkert dyker upp om jag hade sökte runt lite mer. Men de på AB Solut VVS utför i alla fall tydligen installationer av systemen och vet verkar vara ganska avancerat. Att man ska dra kablar och rör genom hela golven och väggarna, är glad att jag inte behöver veta så mycket om det om jag behöver göra det. Att jag kan överlåta hela ansvaret med VVS-systemet, installationen och servicen, till ett företag i Trosa och slippa oroa mig eller tänka mer på det.