Stenläggning i trädgården

Det tar lite tid det här med stenläggning men det är något som behövde göras. Och det blir snyggt så det gör väl inte så mycket att det tar lite tid egentligen. Tycker det är bättre att det tar lite längre tid för dem att utföra arbetet och att det blir ordentligt gjort än att det går fort och inte alls blir så bra. Nej, då är det faktiskt betydligt bättre när det kan ta lite tid.

De är hantverkare från IM-ProffsMan som jag har här hemma hos mig för utförandet av stenläggningen. Och det blir snyggt och bra, det kan jag inte säga någonting annat om. Och är verkligen glad att jag valde att ta hjälp med plattsättningen för om jag hade gjort det på egen hand hade det nog aldrig blivit lika snyggt. Det gör stor skillnad det här med stenläggningen hur man gör det.

En sak jag verkligen hade klart för mig var vilka sorters plattor och stenar som jag ville ha. Det var bland det första jag bestämde mig för och kollade upp också. Kollade runt på olika sorters stensorters som fanns och det första jag upptäckte var att det finns väldigt många fler stensorter än vad jag trodde.