Solfilm uppsatt på bilen

Det här med solfilm att sätta upp det i bilen är väldigt fördelaktigt, för det gör att solen reflekteras mindre vilket gör att du inte behöver ha på dig solglasögon hela tiden när du kör för att se något för att inte solen ska blända dig. Sen är det även bra för att det minskar riskerna för att sätena och resten av bilen, både på insidan och utsidan, bleks av det starka och ständiga solskenet.

Vi har sett upp solfilm i vår bil, eller vi och vi men vi såg till att vi fick det gjort. Var hos de på Solfilms Nordlund i Karlstad som fick hjälpa till att sätta upp en solfilm på bilen och det blev väldigt bra. Tyckte inte det var så farligt pris på det heller utan det gick faktiskt helt okej fort för dem att installera det och tydligen ska det hålla i all tid framåt så det är ingenting sådant där irriterande som måste bytas ut med jämna mellanrum efter några år utan när det väl sitter där så sitter det där. Och det gör ju att kostnaden inte alls blir så farlig.

Solfilms Nordlund var en av de få bilverkstäderna som jag hittade här i Karlstad som sätter fast solfilm, i alla fall när jag sökte, och av de som fanns så var de i alla fall de som hade bäst priser och garantier. För att kunna få en garanti på arbetet är också alltid lite av ett måste.