Skola in hunden på ett hunddagis

Jag har hört att man ska vara friskare som hundägare i jämförelse med om man inte äger något husdjur. Vet inte vad det beror på men vet att det finns fördelar med att ha hund utöver att det är mysigt och trevligt. Man får komma ut på promenader för att gå och det är självklart alltid bra. Det är alltid bra att röra på sig och få motion, det är ingenting man ska slå ner på.

Sen finns det väldigt mycket att sköta när man är hundägare också vilket kan bli lite jobbigt. Bland annat så måste man se till att gå ut med hunden flera gånger om dagen, och då menar jag inte lång promenader utan små kisspauser. Och bor du inte nära ditt hem eller har möjlighet att ha med dig hunden till jobbet så kan det bli lite jobbigt. Men det är klart att det fortfarande går att lösa hyfsat problemfritt. Du kan alltid skola in hunden på ett hunddagis. Fördelarna med det är att din hund både får en chans att leka tillsammans med andra hundar samtidigt som du inte behöver oroa dig för att hunden ska gå ensam hemma.

Så det är både bra för dig och kul för din hund. Bor du i Vimmerby området skulle jag personligen rekommendera Lönningehult`s Hundpensionat då jag själv har haft min hund där när jag hade en. Sen har jag inte skaffat någon ny hund efteråt men vet att om jag gör det så kommer jag skola in den också på Lönningehult`s Hundpensionats hunddagis i Vimmerby.

Du gillar kanske också...