Äntligen har jag kontaktat byggfirman!

Har äntligen prata med och bokat in tiden för renoveringen av hallen. Har tänkt på det så länge nu men kände att det äntligen var dags. Nu har jag en tydlig idé kring hur jag vill ha det också så känns som att jag kommer att kunna få renoveringen gjort precis så som jag vill och att det är något jag inte kommer att tröttna på i första laget.

Byggfirman jag anlitade var CA Energi & Miljöteknik AB i Linköping för jag tycker att de verkar vara väldigt bra. Framförallt så verkar det vara en lagom stor byggfirma, i alla falla för mig som inte tycker om att anlita verksamheter som är alltför stora för att det känns mer osäkert. Det är nog lite antingen eller hur man tycker om det, om man föredrar stora eller små firmor, och det beror nog på hur man tänker. Jag har i alla fall valt CA Energi & Miljöteknik AB som byggfirma och tror att det kommer bli hur bra som helst.

Pratade som sagt med deras snickare här om dagen och om projektet. De var positivt inställda. Sen är det klart att de har fortfarande inte sett hallen så är det är svårt för dem att ge en korrekt offert eller uppskattning av tiden som projektet kommer att ta då men efter att de har varit här en gång så kommer det nog vara betydligt lättare.

Ska bli spännande att få hit de från byggfirman, för har inte haft hemma några snickare för renoveringar här tidigare, men det kommer nog bli bra.